Kunst in de praktijk

  1. Home
  2. Kunst in de praktijk

Een gezellige praktijk

Wij bieden kunstenaars uit de regio de mogelijkheid voor expositie!
Zo ziet onze praktijk er gezelliger uit en krijgt de kunstenaar naamsbekendheid en de mogelijkheid tot verkoop. We hebben per jaar kosteloos 14 muren ter beschikking, wij zorgen voor verzekering en rekenen geen commissiekosten. Er komen jaarlijks ongeveer 15.000 bezoekers bij ons in de praktijk die het werk kunnen bewonderen.

In 2021 zal Waddinxveens kunstenaar Ruud Kooger, geïnspireerd door invloeden uit de wereld van street-art en graffiti, zijn sprekende werk op canvasdoek exposeren, www.koogerkunst.nl/over-ruud.

“Aangenaam, mijn naam is Ruud Kooger, oprichter van Koogerkunst. Van jongs af aan al gek van tekenen, schilderen, street-art en graffiti (1999). In 2009 ben ik afgestudeerd als Illustrator/Visualiser aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Sindsdien voer ik professionele kunst- en designopdrachten uit voor klanten uit diverse hoeken: particulier, bedrijfsleven, overheid en stichtingen, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast werk ik aan eigen projecten die dicht bij mijzelf liggen. Daarbij ben ik onder andere geïnspireerd door invloeden uit de wereld van street-art en graffiti, maar ook door mijn eigen ervaringen door de jaren heen”.

Verwachte exposities

* In 2022 zal fotokunstenaar Mario Letschert zijn aparte en kunstzinnige foto’s van druppels en rook exposeren. Neem alvast een kijkje op www.fotokunstenaarletschert.nl.
* In 2023 zal de Waddinxveense kunstenares Rebekka van Elsäcker met haar creatieve schilderijen een expositie verzorgen, www.rebekkavanelsacker.nl.
* In 2024 zal beeldend kunstenares Liesbeth Bulk met haar kunst de natuurlijke wereld in onze praktijk brengen. Het is nog een verrassing wat voor uniek werk ze dan bij ons zal exposeren, www.crush-on-nature.nl.
* In 2025 zal fotograaf Jan Enthoven zijn prachtige en gevarieerde momentopnames tentoonstellen in onze praktijk, www.perfectplaatje.nl.

Afgelopen exposities

*In 2020 heeft kunstenares Hellouisa Maria haar creatieve en kleurrijke werken bij ons in de praktijk geëxposeerd.
* In 2019 fleurde het gezamenlijk werk van de kunstenaars Ingrid Bovekerk en Anna S. van Schilderijen van Anna onze praktijk op.
* In 2018 heeft talentvol fotograaf Abdel Hachimi een expositie bij ons verzorgd.
* In 2017 heeft illustrator Frank de Man de expositie “Er is genoeg te kiezen” verzorgd.
* In 2016 hadden we schilderijen hangen van kunstenaars met een verstandelijke beperking van Zinderin Kunst.

Menu