Kunst in de praktijk

  1. Home
  2. Kunst in de praktijk

Een gezellige praktijk

Wij bieden kunstenaars uit de regio de mogelijkheid voor expositie!
Zo ziet onze praktijk er gezelliger uit en krijgt de kunstenaar naamsbekendheid en de mogelijkheid tot verkoop. We hebben per jaar kosteloos 14 muren ter beschikking, wij zorgen voor verzekering en rekenen geen commissiekosten. Er komen jaarlijks ongeveer 15.000 bezoekers bij ons in de praktijk die het werk kunnen bewonderen.

In 2022 zal fotokunstenaar Mario Letschert zijn betoverende fotowerken van druppels en rook exposeren, zie www.fotokunstenaarletschert.nl

“Fotokunstenaar Mario Letschert ontdekte zijn passie voor fotografie in de jaren 80. Tijdens zijn opleiding als fotograaf, ontdekte hij meer mogelijkheden en kwam deze fotokunstenaar er achter dat het onvoorspelbare een grote uitdaging was die hij ten volle aan wilde gaan. Voor de lens een druppel fotograferen die niet van te voren vertelt hoe hij zich gaat vormen is fascinerend. De magie van druppels en het avontuurlijke in rook zijn de reden geweest voor verdieping in deze materie. Door het gebruik van meerdere vloeistoffen en materialen, kwamen de druppels en het rook tot leven in een fascinerend kleurenspel en hun prachtige onvoorspelbaarheid.
Geduld is een schone zaak, want slechts enkele foto’s van de duizenden zijn het echt waard om op de wand tentoongesteld te worden.”

Verwachte exposities

* In 2023 zal de Waddinxveense kunstenares Rebekka van Elsäcker met haar creatieve schilderijen een expositie verzorgen, www.rebekkavanelsacker.nl.
* In 2024 zal beeldend kunstenares Liesbeth Bulk met haar kunst de natuurlijke wereld in onze praktijk brengen. Het is nog een verrassing wat voor uniek werk ze dan bij ons zal exposeren, www.crush-on-nature.nl.
* In 2025 zal fotograaf Jan Enthoven zijn prachtige en gevarieerde momentopnames tentoonstellen in onze praktijk, www.perfectplaatje.nl.
* In 2026 zal wederom kunstenaar Ruud Kooger een expositie verzorgen met zijn kleurrijke doeken, www.koogerkunst.nl

 

Afgelopen exposities

* In 2021 heeft graffitikunstenaar Ruud Kooger een vrolijke expositie in onze praktijk verzorgd.
*In 2020 heeft kunstenares Hellouisa Maria haar creatieve en kleurrijke werken bij ons in de praktijk geëxposeerd.
* In 2019 fleurde het gezamenlijk werk van de kunstenaars Ingrid Bovekerk en Anna S. van Schilderijen van Anna onze praktijk op.
* In 2018 heeft talentvol fotograaf Abdel Hachimi een expositie bij ons verzorgd.
* In 2017 heeft illustrator Frank de Man de expositie “Er is genoeg te kiezen” verzorgd.
* In 2016 hadden we schilderijen hangen van kunstenaars met een verstandelijke beperking van Zinderin Kunst.