UPDATE JULI

UPDATE JULI

Inmiddels is de pandemie, die wereldwijd gaande is, in ons land langzaam op zijn retour. Gelukkig. Wel moeten we de komende maanden voorzichtig blijven om eventueel opvlammen te voorkomen. Wij dienen ons te blijven houden aan de maatregelen die door de RIVM en onze vakgroepen worden voorgeschreven. De 1,5 meter regel, evenals de in onze praktijk en praktijkpand (op de website genoteerde) regels, blijven zeker tot en met september van kracht.

BELANGRIJK
Alle afspraken die gemaakt zijn voor juli, augustus, september enzovoort blijven ongewijzigd.

AFGELOPEN PERIODE
Wie de afgelopen periode onze praktijk bezocht heeft zal hebben gezien dat we onze patiënten behandelden terwijl we ingepakt waren alsof je op een filmset liep. Vanaf de laatste week juni zijn we dat aan het afschalen i.v.m. de komst van een onderdruksysteem per behandelkamer. Achter de schermen zijn we hiermee druk geweest. In iedere behandelkamer is een extra afzuigmond geplaatst aan de zwenkarm. Deze brengen we tijdens behandelingen vlak bij de patiënt waardoor alle lucht, incl. de veelbesproken aerosol, wordt afgezogen. De lucht wordt d.m.v. UV-C licht gesteriliseerd en dan afgeblazen naar buiten. Veiliger voor u en ons kan het niet. We blijven met dit systeem het hele jaar werken, wellicht langer. Hierdoor kunnen we ons weer wat normaler aankleden als we u behandelen. Wel halen we u op uit de wachtkamer met een mondmasker voor en meten wij uw temperatuur. Bij klachten die kunnen lijken op Corona gerelateerde klachten verzoeken we u om kosteloos uw afspraak te verzetten. Mocht u hierover vragen hebben kunt u ons altijd bellen of mailen.

KOMENDE PERIODE – BELT U ONS WEER VOOR EEN AFSPRAAK!
U bent eerder verzocht om geen contact met ons op te nemen. Dit om onze receptiemedewerkers de tijd te geven om alle afspraken van de geplande behandelingen van maart, april, mei en juni opnieuw in te plannen volgens de aanwijzingen van uw tandarts. U zult begrijpen dat dit veel werk is geweest. Mocht u van mening zijn dat wij u gemist hebben, neemt u dan alstublieft zelf contact met ons op. Ook voor het maken van een periodieke controle kunt u vanaf heden weer bellen. U kunt ons dagelijks bereiken op 0182-612457 van 8:00 uur tot 13:00 uur. Het zal de komende periode druk zijn aan de telefoon. De receptie dankt u bij voorbaat voor uw geduld en uw begrip.

OPLOSSEN ACHTERSTAND EN VERKORTEN WACHTTIJDEN
In de maanden juli, augustus, september en oktober hebben we onze openingstijden verruimd. We zijn alle dagen iets langer open en we werken een aantal extra zaterdagen.
Voor combinatieafspraken van een controle met gebitsreiniging zijn wel minder mogelijkheden in de huidige planning. Wanneer we namelijk ieder plekje in de agenda benutten kan het wel eens zijn dat dit net niet past. De receptie zal hierin opties bieden. Bij voorbaat dank voor uw begrip in deze.

NIEUWE PATIËNTEN
We zijn een extra behandelkamer aan het maken. In aanloop naar deze extra kamer hebben we weer beperkt ruimte voor nieuwe patiënten. We hebben ruimte, het komende kwartaal, voor ongeveer 100 patiënten. Familieherenigingen hebben altijd voorrang. Daarnaast kunt u, als onze bestaande patiënt, optreden als referent. Als u iemand kent die op zoek is naar een nieuwe tandarts, om wat voor een reden dan ook, vraag dan of zij uw naam vermelden als referent. Nieuwe patiënten kunnen zich inschrijven via de website en de link www.tandartspraktijkdeboemerang.nl/inschrijven.

Als blijk van waardering krijgt u dan een presentje in de vorm van een cadeaubon van € 10,- van een drietal winkels uit onze regio. U kunt kiezen uit een bon van Burger Kantoor
( www.burger-waddinxveen.nl), of de Hoodie dierenwinkel (www.hoodiedierxl.nl) of van der Spek tuincentrum (www.spekvoordeel.nl). Ook kunt u kiezen voor een donatie van € 10,- naar het goede doel; Stichting Ambulance Wens Nederland (www.ambulancewens.nl).

AANVULLENDE INFORMATIE
Kijkt u voor aanvullende informatie betreffende onze omgang met het Coronavirus op onze site www.tandartspraktijkdeboemerang.nl onder het kopje maatregelen tgv het coronavirus op de homepage.

We zien u graag spoedig weer in de praktijk.

Namens ons hele team, vriendelijke groet,
Dion Demouge, tandarts-directeur

No comments