Vacature tandarts

Vacature: Tandarts
Aantal dagen; 2 dagen, dinsdag en vrijdag
Regio; Zuid-Holland, Waddinxveen
Basis; Omzetpercentage
Type samenwerking; ZZP
Startdatum; In overleg
Type contract; Parttime voor 2 jaar, met een geweldige kans na die 2 jaar

 

Waar zijn wij naar op zoek;

Recent hebben we de praktijk uitgebreid van van 6 naar 10 stoelen. Nu zijn we het team aan het uitbreiden en zijn we op zoek naar een recent afgestudeerde tandarts die bereid is om, en graag wat wil leren over, met name behandeling van slijtage middels het dynamisch behandelconcept alsmede wat wil leren over uitgebreide meerjarige behandelplanningen. Denk aan beetverhogingen en het aanbrengen van een Dahlplateau. Denk ook aan het digitaal meten van occlusie en articulatie en planmatig inslijpen indien nodig. We doen dit voor een algemene praktijk vrij veel. Verder werken we bij ons met 7 tandartsen waarmee dagelijks meermaals intercollegiaal overleg plaatst vindt. Ook werken met een digitaal en analoog werkend tandprotheticus (HBO) voor alle prothetiek waarmee je fijn kan samenwerken. We zoeken specifiek iemand op de dinsdag en de vrijdag, de andere dagen zitten vol. Maandag zou eventueel een optie zijn maar dan dienen we intern wat te schuiven en dat neemt wat tijd in beslag. Als je maar 1 dag kan hoef je niet te reageren i.v.m. dat dat problemen geeft met de invulling van je agenda en het krijgen van vaste patiƫnten. We willen de vacature invulling geven vanaf een datum die samen nader bepaald kan worden.

Wat wij bieden;

We bieden goede verdiensten en een leuk gezellig team dat voor elkaar klaar staat. Ook is het werken op spiksplinternieuwe behandelunits erg prettig. Daarnaast heb ik als eigenaar de komende periode meer tijd om je in te werken, vanwege dat ik net gestopt ben met lesgeven op ACTA en die tijd wil steken in het begeleiden van een nieuwe collega.

Functie-eisen;

Afgeronde opleiding tandheelkunde en een geldige BIG registratie.

Contact;

Uw reactie kan naar Dion Demouge; diondemouge@tandartspraktijkdeboemerang.nl of u kunt bellen voor informatie naar 06-42578659.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld