DION DEMOUGE

Tandarts algemeen practicus, praktijkeigenaar

Mijn naam is Dion Demouge, BIG-geregistreerd 59915015802, en ben, na diverse waarnemingen bij diverse tandartspraktijken, eigenaar geworden van Tandartspraktijk de Boemerang in januari 2014.

DION DEMOUGE

Mijn naam is Dion Demouge en ben, na diverse waarnemingen bij diverse tandartspraktijken, eigenaar geworden van Tandartspraktijk de Boemerang in januari 2014.

Mijn doel was en is het uitdragen van mijn ontwikkelde visie op kwaliteit en zorgdragen dat zowel medewerkers als onze patiënten inzien dat kwaliteit bestaat uit diverse facetten, te verdelen in objectieve (hoe is het daadwerkelijke werk uitgevoerd) en subjectieve facetten (wat is de beleving geweest van de patiënt). Ik ben hier dagelijks mee bezig samen met alle collega’s uit onze praktijk.

Het vak tandarts past bij mij, ik hou van de vakinhoudelijke verscheidenheid in combinatie van het aansturen van een team. De vakinhoudelijke zaken (behandelingen) waar ik de meeste voldoening uit haal zijn het helpen van angstige patiënten, het opstellen van een meerjarig zorgplan en het maken van een schitterende vulling.

Angstige patiënten help ik zodanig dat angstreductie optreedt. Ik ben geen specialist maar neem voor deze patiëntengroep extra tijd en in veel gevallen slaagt mijn aanpak. Hierdoor hoeft een patiënt juist geen specialist te bezoeken en kan gewoon bij een reguliere tandarts blijven komen.

Het opstellen van een meerjarig zorgplan is niet anders dan het vertalen van een wens van een patiënt naar een tandtechnisch uitvoerbaar behandelplan, eventueel in meerdere jaren, waarbij rekening wordt gehouden met de financiën. Ik vind dit erg prettig om te doen en haal voldoening uit het feit dat patiënten echt ervaren dat er naar hun wens geluisterd wordt. We starten ook echt helemaal niets als het voor beiden niet 100% duidelijk is wat we gaan doen en wat de kosten zijn. Vraag eens naar de mogelijkheden betreffende een meerjarig zorgplan.

Ik heb een kantoordag op de maandag en de dinsdagmiddag en stuur dan de praktijk aan, een drukke week. Gelukkig word ik helemaal zen van het maken van een mooie vulling.

Voor niet urgente vragen betreffende behandelingen en of klachten over zaken aangaande uw praktijkbezoek kunt u mailen naar diondemouge@tandartspraktijkdeboemerang.nlBij pijnklachten belt u svp naar de praktijk.

Hartelijke groet, Dion Demouge tandarts

CHANTAL BORSJÉ

Tandarts angstbegeleiding

Mijn naam is Chantal Borsjé, BIG-geregistreerd 59911954802, en ik ben in 2009 als tandarts afgestudeerd op het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam.

CHANTAL BORSJÉ

Mijn naam is Chantal Borsjé en ik ben in 2009 als tandarts afgestudeerd op het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam. Van 2013-2016 heb ik de specialisatie Angstbegeleiding gedaan en deze kennis breng ik 2 dagen per week in de praktijk als tandarts Angstbegeleiding bij Stichting Bijzondere Tandheelkunde in Amsterdam. Daarnaast ben ik in 2014 bij tandartspraktijk De Boemerang gaan werken.

De combinatie tussen het vakinhoudelijke werk en de psychologie vind ik erg interessant en maakt dat ik elke dag van mijn werk kan genieten! Aandacht, vriendelijkheid en een vleugje humor zijn zaken die ik belangrijk vind in mijn werk. U kunt bij mij terecht op maandag en dinsdag, graag tot ziens in de praktijk!

Hartelijke groet, Chantal Borsjé tandarts angstbegeleiding.

RUBY BOSLOPER

Tandarts algemeen practicus

Mijn naam is Ruby Bosloper, BIG-geregistreerd 9920268502, en ik ben in 2015 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam.

RUBY BOSLOPER

Mijn naam is Ruby Bosloper en ik ben in 2015 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam.

Na ervaring op te doen bij diverse praktijken ben ik sinds april 2017 werkzaam bij Tandartspraktijk de Boemerang. Ik ben per oktober 2022 op de woens-, donder-, en vrijdagen in de praktijk aanwezig. Ik ben geduldig en rustig, wat mij goed helpt in het uitvoeren van het vak. Daarnaast vind ik het erg leuk om uitgebreide behandelplannen uit te voeren.

Graag tot ziens in de praktijk.

Hartelijke groet, Ruby Bosloper tandarts

MARLOES KAANDORP

Tandarts algemeen practicus

Mijn naam is Marloes Kaandorp, BIG-geregistreerd 59922822602, en ik ben in juli 2017 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen.

MARLOES KAANDORP

Mijn naam is Marloes Kaandorp en ik ben in juli 2017 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vanuit het hoge noorden ben ik teruggekeerd naar het westen om in september 2017 te starten in Tandartspraktijk de Boemerang.

Ik ben opgegroeid in Waddinxveen en gedurende mijn studie heb ik de praktijk beter leren kennen. Naast ervaring te hebben op gedaan met spoedeisende tandheelkunde in Erasmus MC te Rotterdam en gewerkt te hebben in verschillende praktijken, werk ik nu vier dagen per week bij Tandartspraktijk de Boemerang. Ik vind het belangrijk om samen met u een zorgplan op te stellen.

Duidelijke communicatie, eerlijkheid en aandacht voor u zijn kenmerkend voor mij als tandarts. Kwalitatief goede tandheelkunde, u als patiënt, collegiaal overleg en het team maakt dat ik iedere dag van mijn werk kan genieten. Graag tot ziens in de praktijk!

Hartelijke groet, Marloes Kaandorp tandarts

IRIS BOON

Tandarts algemeen practicus

Mijn naam is Iris Boon, BIG-geregistreerd 59924371702, ik ben als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

IRIS BOON

Mijn naam is Iris Boon, ik ben als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Er is geen enkel moment van twijfel geweest over mijn beroepskeuze: de afwisseling en de voortdurende ontwikkelingen boeien mij en daarnaast houd ik van het precieze werk.

Een probleem daagt mij uit om binnen persoonsgerichte zorg de maximale kwaliteit te behalen. En dat is voor iedere persoon anders, geen mens is gelijk. Ook dit is een van de leuke kanten van het beroep. Zo probeer ik mijn patiënten dan ook graag te betrekken bij hun eigen zorgproces door het verstrekken van duidelijke informatie.

Een behandeling verloopt immers prettiger als al uw vragen beantwoord zijn en u begrijpt wat er gebeurt. Momenteel werk ik drie dagen per week als tandarts algemeen practicus in tandartspraktijk de Boemerang te Waddinxveen. Ik ontmoet u graag in de praktijk.

Hartelijke groeten, Iris Boon tandarts

JENNIFER TANG

Tandarts algemeen practicus

MARLOES VAN GENNEP

Mondhygiëniste

Mijn naam is Marloes van Gennep, ik ben in 2013 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam.

MARLOES VAN GENNEP

Mijn naam is Marloes van Gennep, ik ben in 2013 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam.

Sinds september 2013 ben ik met veel plezier werkzaam bij tandartspraktijk De Boemerang op de maandag, woensdag en vrijdag. Naast mijn werk in deze praktijk werk ik ook bij De Boskoopse tandartsen in Boskoop en tandartspraktijk Meinardi in Gouda.

U helpen bij het realiseren van een gezonde mond is voor mij de belangrijkste taak. Graag doe ik dit samen met u op een voor u haalbare manier.

Naast het reinigen en instrueren van patiënten, om een gezonde mond te bereiken behandel ik op verwijzing van uw tandarts kleine gaatjes en voer ik controles uit bij de jeugd. U bent bij mij ook welkom wanneer u geen patiënt bent bij een van de tandartsen binnen de praktijk.

Hartelijke groeten, Marloes van Gennep mondhygiënist

WARDA IFRANDI

Mondhygiëniste

JOEY ZWANENBURG

Klinisch prothesetechnicus

Ik ben Joey en ik ben 34 jaar. Op mijn vijftiende ben ik begonnen in de tandtechniek en ik ben nu alweer bijna een jaar aan het werk bij Tandartspraktijk de Boemerang.

Joey Zwanenburg

Ik ben Joey en ik ben 34 jaar. Op mijn vijftiende ben ik begonnen in de tandtechniek en ik ben sinds 2020 werkzaam bij Tandartspraktijk de Boemerang.

Ik kom uit een tandtechnische familie; mijn opa is ermee begonnen in 1950 en mijn vader heeft het weer van hem overgenomen. Op mijn vijftiende ben ik dus ook ingestapt en het beviel zo goed dat ik ermee door ben gegaan; de derde generatie!
De eerste vier jaar heb ik Tandtechniek gestudeerd en daarna heb ik mij gespecialiseerd in het maken van gebitsprotheses. De laatste opleiding die ik afgerond heb, was die voor Klinisch Prothese Technicus. Hierdoor heb ik mij verder kunnen ontwikkelen in de behandeling van de patiënten.
Ondertussen heb ik veel werkervaring opgedaan en ik ben altijd bezig met de nieuwste technieken. Toen de digitale prothese op de markt kwam ben ik daar direct ingesprongen. Nu, 6 jaar later, heb ik een unieke workflow ontwikkeld waardoor we een prothese volledig met 3D technieken kunnen vervaardigen. Met een 3D printer. Een grote stap in de tandheelkunde.
Het maken van een normaal kunstgebit gaat in vijf stappen en bij de digitale prothese kan het in twee stappen. Dit scheelt dus een hoop afspraken. En dat alles zonder een afdruk te maken.

Het leuke aan deze baan vind ik het contact met de patiënten en het feit dat je iemand met een glimlach de deur uit kunt sturen. Blije gezichten maken me altijd erg gelukkig.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en geef ik sportlessen in een sportschool.

Wie weet tot snel!

Met vriendelijke groet,
Joey Zwanenburg

LORAINE VAN ESSEVELD- VAN DAM

Paro Preventieassistente

Mijn naam is Loraine.
Sinds 2004 ben ik werkzaam in deze praktijk.

Loraine van Esseveld- van Dam

Mijn naam is Loraine.

Sinds 2004 ben ik werkzaam in deze praktijk. In mijn examenjaar moest ik kiezen welke richting ik op wilde gaan. Ik vond die keuze erg lastig, er was zoveel dat ik leuk vond om te doen. Er stond een vacature open bij (toen nog Tandartspraktijk Ossentjuk) en ik besloot te solliciteren. Dit ging erg goed en nog voordat ik mijn examenuitslag had was ik al aangenomen.
Na 1,5 jaar als tandartsassistente gewerkt te hebben ben ik preventie assistente geworden, dit is in 2015 uitgebreid tot paro preventie-assistente.

Het leukste vind ik het motiveren van patiënten en er samen met de patiënt voor te zorgen dat de mond gezond is, zodat zij zorgeloos naar de tandarts kunnen gaan. Ook bij het geven van “poetsinstructies” ben ik in mijn element, jong geleerd is immers oud gedaan.

Vriendelijke groet,
Loraine

JUDITH VAN ROOIJEN

Paro Preventieassistente

ELINE BREMMER- VERMEULEN

Paro Preventieassistente

AMBER STOLWIJK

Mondzorgkundige i.o.
Felicia Brouwer, assistente

FELICIA BROUWER

Mondzorgkundige i.o.

OLGA VAN BERKEL

Preventieassistente

STELLA WITKAMP- STOFFELS

Preventieassistente

JESSEY LEE VAN DER HOEVEN

Preventieassistente

ASIA BALDANE

Preventieassistente

DEMI BELLEKOM

Preventieassistente

JORINDA NEVEN

Tandartsassistente
Isis

ISIS TEUNISSEN

Tandartsassistente

CAROLINE VROLIJK

Omloopassistente

HESTER TROUWBORST

Omloopassistente

YVONNE HUISMAN

Receptioniste

ANNEMIEKE VERHOEFF- HOOGENDOORN

Receptioniste
Marcia van Zweden

MARCIA VAN ZWEDEN

Receptioniste

Onze huisfotograaf is Francesca van Willigen van Pictures & Plans; picturesplans.com