Sponsoring

Jaarlijks sponsort Tandartspraktijk de Boemerang verschillende bedrijven.
Hieronder zie je een overzicht van de bedrijven welke wij de afgelopen jaren hebben gesponsord.

CVV Be Fair

BeFair is een ambitieuze Christelijke Voetbal Vereniging met een sociale en sportieve functie waar iedereen op zijn/haar eigen niveau kan voetballen. Dankzij vrijwilligers, sponsoren en de contributie bestaat Be Fair.  De sponsorinkomsten komen voor honderd procent ten goede aan de vereniging en haar leden. Be Fair is aangesloten bij het Niemand Buitenspel programma. Een initiatief dat blijven sporten mogelijk wil maken voor iedereen, ook in financieel moeilijke tijden.

Er zijn diverse mogelijkheden om CVV Be Fair te ondersteunen. Daarom sponsoren wij met ons logo op de reclamedoeken en vlaggen. Daarnaast geven zij de sponsors ook aandacht op Facebook, Instagram en LinkedIn, op hun website en op de schermen in de kantine.

Meer informatie over de vereniging: www.cvvbefair.com

Bente Boer Racing

Bente Boer is 21 jaar en woonachtig in Gouda. In een wereld die vooral bekend staat als mannenwereld, laat zij zien dat zij als jonge vrouw haar mannetje staat. In totaal is zij 6 jaar actief geweest binnen de kartsport. Waarvan de laatste twee jaar op NK en EK niveau. Dit alles heeft zij bereikt door keihard te werken. Nu is ze actief en succesvol met haar raceauto op het circuit. Bente wil doorgroeien binnen de top van de Nederlandse autosport!

Wij sponsoren met trots Bente en wensen haar veel succes met al haar races in de toekomst. Ons logo is op veel uitingen in beeld, waaronder haar Mazda en haar racepak. Meer informatie over Bente Boer in te vinden op haar eigen website: Bente Boer Racing

Studiereis van de Ploeg – Tanzania

In de zomer van 2023 heeft onze patiënte Mette, mede dankzij onze sponsoring, een leerzame stage beleefd in Tanzania. Zij kreeg de unieke kans om deel te nemen aan een Wereldburgerstage in Tanzania, georganiseerd door Stichting Global Exploration. Deze reis bood niet alleen een geweldige mogelijkheid om een nieuw land te ontdekken, maar ook om diepgaand contact te leggen met de lokale cultuur en gemeenschappen en om een steentje bij te dragen aan de scholen in Tanzania.

Het was hartverwarmend om te zien hoe kleine inspanningen een groot verschil kunnen maken in de levens van anderen. Deze reis heeft haar wereldbeeld echt verbreed. Ze is ontzettend dankbaar voor deze ervaring en zal de herinneringen aan haar tijd in Tanzania nooit vergeten. Wil je meer lezen over haar reis: Mette in Tanzania          

Pop-In-Koor

Pop-In-Koor is een swingend, enthousiast en actief popkoor in Boskoop. Onder leiding van dirigent Didier van Someren brengen ze een veelzijdig repertoire.

Zonder de gezelligheid en het enthousiasme uit het oog te verliezen probeert het koor steeds te zoeken naar nieuwe uitdagingen en te streven naar meer kwaliteit.

Aangezien ze graag willen blijven vernieuwen met nummers van toen en ook zeker van nu hebben ze onlangs nieuwe arrangementen: een medley van Stevie Wonder, One van U2, Shallow van Lady Gaga en Multicolor van Son Mieux. Deze arrangementen worden speciaal voor het koor gemaakt en zijn hierdoor kostbaar. Daarom is het koor blij met onze sponsoring.

Zingen is gezond!

Meer informatie over het Pop-In-Koor: het leukste koor van Boskoop

Toonkunst

Toonkunst Gouda is een toonaangevend regionaal Gouds koor met zo’n 80 leden uit Gouda en omgeving. Zij spelen inmiddels ruim 100 jaar een rol in het culturele leven van Gouda.

Toonkunst Gouda wil zingen op hoog niveau. Hiervoor hebben ze (semi)professionele orkesten, solisten en goede concertzalen nodig. De kosten hiervoor zijn hoog en er is steeds minder subsidie beschikbaar. Fondsen voor een incidentele financiële bijdrage zijn beperkt, daarom sponsoren wij Toonkunst Gouda. Meer informatie over Toonkunst Gouda: Toonkunst Gouda

Tennis en Padel De Gouwe Smash

Wij hebben twee sponsordoeken hangen op de tennis- en padelbaan bij De Gouwe Smash in Waddinxveen. Eind 2019 zijn er naast tennisbanen ook padelbanen aangelegd.

De Gouwe Smash heeft het recreatieve tennis en padel hoog in het vaandel staan: beginnende en geoefende spelers hebben dezelfde speelrechten. De vereniging onderscheidt zich door het oer-Hollandse begrip ‘gezelligheid’. Dit wordt duidelijk zodra u op het park komt: een knus clubgebouw omgeven door vijf tennisbanen en drie padelbanen.
Wij ondersteunen de padel- en tennisbaan omdat we enthousiast zijn over het spel, terwijl wij ook geloven dat sporten bijdraagt aan de gezondheid van de bewoners in Waddinxveen en omstreken. Meer informatie over De Gouwe Smash: De Gouwe Smash

Hengelsportvereniging Waddinxveen

HSV is een levendige actieve hengelsportvereniging. Zij organiseren veel activiteiten voor hun leden en zijn actief in het behoud en verbeteren van de natuur en de visstand.

Wij hebben de afgelopen jaren de Hengelsportvereniging gesponsord om zo ook een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de natuur en de mooie wateren van Waddinxveen.

Meer informatie over de hengelsportvereniging: HSV Waddinxveen

Stichting Ambulance Wens

Nadat u een nieuwe patiënt bij ons in de praktijk aandraagt kunt u kiezen tussen een cadeaubon of een donatie het mooie doel Stichting Ambulance Wens!

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Reactie echtgenoot van een geholpen patiënt na haar overlijden:

“Ik hoop dat dit mag blijven bestaan, het is een geweldig lichtpunt tijdens het proces van sterven.”